Condoleance

Bij Herberg-Restaurant “De Lingehoeve” denkt iedereen waarschijnlijk aan een terrasje pakken, lekker eten, een feestje, een bruiloft.  Wij vieren graag al het goede in het leven met onze gasten mee. Uiteraard beslaat dat het grootste deel van onze werkzaamheden.

Herberg restaurant de Lingehoeve verzorgt ook de locatie voor een condoleance of een uitvaart.  Hoe bijzonder is het om een warm en huiselijk afscheid te creëren met zoveel mogelijkheden.  Een afscheid dat past bij uw dierbare, u moet er op kunnen vertrouwen dat dit afscheid perfect verloopt. Alles kunnen we naar uw persoonlijke wens aanpassen.

De indeling van de gehele boerderij wordt naar wens ingericht. Aparte ruimte voor de directe familie. Alle genodigden kunnen de dienst, de ceremonie in één ruimte bijwonen. Bij een afscheid met veel genodigden kunnen wij een overkapping laten plaatsen op ons aangrenzend terras. Na afloop is er genoeg ruimte om rustig na te praten en herinneringen op te halen. 

Catering geheel in stijl met ingetogen karakter of juist met een verfijnde luxe.  Ook beschikken wij over ruime parkeergelegenheid.  Voor meer informatie kunt u telefonisch of per mail contact opnemen.