Trouwen

Geef elkaar het ja-woord op “De Lingehoeve”
Karakteristieke balkenpartijen, natuurlijke materialen en zachte kleuren zorgen voor een unieke sfeer.

WETTELIJK HUWELIJK

De gemeente Vijfheerenlanden heeft “De Lingehoeve” aangewezen als officiële trouwlocatie. Uiteraard is de trouwlocatie ook af te huren voor alleen het burgerlijk huwelijk.

RUIMTES

“De Lingehoeve” beschikt over verschillende ruimten en salons met een capaciteit variërend van 2 tot 200 personen voor een onvergetelijk feestavond. Bij mooi weer kan er uitbundig gebruik gemaakt worden van ons sfeervolle terras.

BRUIDSTAART

Het aansnijden van de bruidstaart is een traditioneel moment. Eén van onze salons of bij mooi weer ons terras vormen hiervoor de ideale locatie.
Wij verzorgen dit graag voor u.

BUFFETTEN EN DINERS

Uw mooiste dag helemaal op “De Lingehoeve” vieren?

Een receptie, een diner-dansant, een buffet of een diner met aansluitend feest, alles is mogelijk. Wij maken nagenoeg alles zelf en dagvers, waardoor allerlei culinaire wensen van u in vervulling kunnen gaan. Onze chef-kok en zijn team bereiden de hapjes, het diner, het buffet of het Walking Dinner geheel naar uw wens.

BRUIDSSUITE EN HOTELKAMERS

Wenst u na uw mooiste dag te blijven overnachten, samen of met familieleden / vrienden?

“De Lingehoeve” beschikt over een luxueuze Bruidssuite en enkele charmante hotelkamers. Ook is er nog een originele Bedstede in de Opkamer.

MEER INFORMATIE

Wij nodigen u graag uit in onze romantische herenboerderij, wij denken met u mee en uw specifieke wensen zijn voor ons de leidraad voor uw persoonlijke offerte.