Restaurant

NATIONALE RESTAURANTWEEK

De Nationale Restaurantweek is een heerlijk moment om te genieten van een prachtig menu dat is samengesteld door onze chef. Je proeft het in ons Proeflokaal! 

We serveren een smaakvolle lunch en een op het seizoen geïnspireerd diner in drie verschillende gangen. Onze lunch is speciaal gecreëerd voor de Nationale restaurant week. Wij serveren deze lunch voor € 22,50 en het diner voor de speciale prijs van € 27,50.

Proef dit menu wat enkel geserveerd wordt van dinsdag 26 september tot en met zondag 15 oktober 2017. Reserveer nu jouw tafel.

 

RESTAURANTACTIE AH en IENS

Wij doen mee!

Dinsdag 18 april gaat de derde editie van de restaurantactie van Albert Heijn en IENS van start. Klanten van Albert Heijn sparen voor een gratis 2e driegangenmenu bij meer dan 1.000 restaurants.  Met een volle spaarkaart kunnen klanten vervolgens online reserveren op ahrestaurantactie.nl voor een gratis 2e driegangenmenu. Volle spaarkaarten kunnen worden verzilverd tot en met 29 oktober 2017. Voor ons keuzemenu: klik hier.

 

HET PROEFLOKAAL

De Lingehoeve heeft half februari haar nieuwe restaurant geopend. Het voormalig voorhuis is compleet verbouwd en ook de menukaart is daarbij aangepast. Voor onze nieuwe menukaart klik hier. Wij zijn trots op onze gezonde keuken en willen dat graag met u delen.

Nieuwsgierig geworden naar het Proeflokaal? Reserveer alvast uw tafel.

 

HET GENIETEN

Genieten is van alle tijden. Of het nu Lente, Zomer, Herfst of Winter is, in Herberg & Restaurant “De Lingehoeve” laat elk seizoen zich van zijn mooiste kant zien. Wij bieden u het hele jaar door een gastvrij onthaal in een sfeervolle ambiance. Met allure, stijl en sfeer als sleutelwoorden. Verscholen achter de Lingedijk vindt u rust, ruimte en comfort.

DE MOGELIJKHEDEN

Het hele jaar door kunt u bij ons vanaf 10.00 uur genieten van een heerlijk kopje Manetti koffie met bijvoorbeeld huisgemaakte, nog warme Appeltaart.
Op ons terras of bij het haardvuur serveren wij een keur aan bijzondere Lunchgerechten. Tevens bieden wij diverse mogelijkheden voor High Tea, Amuserij, Tapas, Barbecue en originele Buffetten.

HET INTERIEUR

De combinatie van oude elementen en het sfeervol gestileerde interieur geeft de karakteristieke boerderij een unieke uitstraling. Het culinaire team bereid op ambachtelijke wijze de heerlijkste creaties. Het restaurant, dat zijn authentieke stijl heeft behouden en de gastvrije benadering van ons team, geeft het culinair genieten extra cachet.

HET STREEKPRODUKT

Van brood tot ijs: nagenoeg alles wordt hier huisgemaakt. Geniet van een verrukkelijke culinaire avond in het huiselijk ingerichte restaurant, waar gewerkt wordt met biologische, veelal streek- en seizoensgebonden ingrediënten. De tafels zijn gedekt met antiek Frans en Engels aardewerk.

DE LOUNGE

In onze Lounge is het optimaal genieten van een aperitief of digestief. De sfeer is nostalgisch chique te noemen. Barok behang, chesterfields, kroonluchters en een knapperend haardvuur zijn een paar details, welke deze en ook de overige ruimten zo bijzonder maken.


We hopen dat onze website u kan inspireren en wij ontmoeten u graag in Herberg-Restaurant "De Lingehoeve".

Een gastvrije groet,

Chris Kuilboer & Carla van Muyden

Lingedijk 199 - 4163 LK OOSTERWIJK

Telefoon: 0345 61 21 29
Fax: 0345 56 87 77

E-mail: info@herbergrestaurantdelingehoeve.nl

NIEUW: Ga naar onze: BLOG

© 2009-2017
Design by: Acceleratic